Translate this page

Please select your language of choice in the list below.

Sävsjö Industribyggnader

Byggklara tomter och lediga lokaler för kontor och industri i Sävsjö kommun.

Etablera eller expandera?

Vi har lokaler för alla, från kontor och butiker till livsmedel och tung verkstadsindustri. Företagare har många svåra beslut att fatta - att väja ABSI är ett av de enklare.

Våra fastigheter

Skruf lager
Kommunikation

Att starta ett företag

Funderar du på att bli din egen? Vi och våra kunniga partners hjälper dig med rådgivning, finansiering och - förstås - lokaler när det blir dags.

Starta eget

Hjälp att utvecklas

Är du ett befintligt företag i Sävsjö kommun? Sävsjö Näringslivs AB är en del i Sävsjö kommuns näringslivsarbete.

Hjälp till företagare

Lampa

Lokaler med plats för utveckling

AB Sävsjö Industribyggnader ägs till 100 procent av Sävsjö kommun. Vi är en aktiv och snabbfotad resurs när det gäller att erbjuda lokaler för industri- och tjänsteföretag i hela kommunen.

Oavsett om du vill etablera ett nytt företag eller utveckla ditt befintliga så har Sävsjö Industribyggnader lämpliga lokaler för dig.

Det som inte finns kan vi rita, bygga och förvalta åt dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet!

Skruf Snus expanderar i spektakulär fabrik

I slutet av 2017 lämnade Sävsjö Industribyggnader över en färdig tillbyggnad till Skruf Snus, som fortsätter sin framgångsrika satsning i Sävsjö.

Fler bilder

Kommunikation

Lediga lokaler för din verksamhet

Sävsjö Industribyggnader tillhandahåller ett brett utbud av fastigheter för varierade ändamål. Se vad som finns ledigt i kommunen.

Lediga lokaler

Alackering – en stor hyresgäst

Alackering har samlat sina tillverkande enheter under ett och samma tak och har valt ABSI som hyresvärd. Den senaste tillbyggnaden av lokalerna genomfördes under 2015.

Flygbilder

Sävsjö – när du gillar att vara nära

Sävsjö kommun har en stor bredd av företag i olika branscher. Av tradition är den tillverkande industrin och hussektorn starkta aktörer. Här finns också flera väletablerade livsmedelsföretag som säljer sina produkter över hela landet.

Vårt logistiska läge är utmärkt. Södra stambanan går rakt igenom vår kommun och gör det möjligt att transportera både människor och gods. Vägnätet är väl utbyggt och vi har samma avstånd till Stockholm och Malmö. Öst- och västkusten når vi på två timmar.

Vi ligger med andra ord centralt i södra Sverige, mitt i centrum av den småländska strävsamheten och noggranheten. Etablera ett företag här och bli en del av ett aktivt och framgångsrikt näringsliv som stått stadigt även i tuffa lågkonjunkturer.

Du får själv ta ansvar för ditt företag men vi lovar att vara en aktiv hyresvärd som ger dig ändamålsenliga lokaler med ett utmärkt logistiskt läge som du kan växa i takt med.

Bostäder i Sävsjö kommun